Laboratorul de biologie al Colegiului Naţional Iaşi se autodefineşte prin multele generaţii care i-au trecut pragul, cercetând cu minţile lor iscoditoare tainele acestei ştiinte.

Trecând în revistă mobilierul modern, modelele anatomice care servesc drept material didactic şi acvariul, ajungem la Tibi, simpaticul porcuşor de Guineea, un element inedit într-un astfel de loc. Succesorul lui Dexter, un alt curajos animaluţ care a asistat la nenumarate ore de biologie, Tibi este foarte sociabil, resimţindu-se nevoia sa de afecţiune, afecţiune pe care copiii i-o daruiesc din plin.

Faptul ca trăieşte în captivitate nu constituie un impediment în dezvoltarea sa firească; de fapt, existenţa sa e una foarte relaxată, dăruirea şi devotamentul tuturor celor care îl admiră asigurându-i un climat de siguranţă.

Imitand ceea ce biologia revelează raţiunii umane, nevoia de echilibru şi armonie, laboratorul nostru constituie un spaţiu propice acumulării de noi cunoştiinţe, depăşind barierele învăţământului convenţional. 

 

© 2019 by BioArt. Proudly created with Wix.com     Creat de Cosmin Astefanei , Anusca Popa Ioan Armand   Profesor Coordonator: Ioana Bohotineanu       Mentinut de Rusu Eduard,  Sava Alina

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now